CONCEPTUL ACADEMIE VISAGE are la bază formule concentrate cu ingredienți activi de înaltă calitate. Tratamentele realizate în salon au la bază 3 abordări distincte, care se combină în funcție de necesitățile tenului

Pentru tenurile sensibile tratamentele se bazează pe ingrediente din gama HYPO-SENSIBLE (compuși activi hipoalergenici care reduc si previn semnele de intoleranta si disconfort ale pielii sensibile).

Tenurile deshidratate vor beneficia de ingredinte din linia 100% HYDRADERM (compuși activi cu rol în hidratare imediata și de durată, pentru a previne o ulterioară re-deshidratare a pielii).

Tenurile mature vor fi răsfățate cu ingrediantul SCIENTIFIC SYSTEM (complex specific pentru tenul matur, predispus la riduri; pielea își recapătă fermitatea și elasticitatea).

Tratamentele profesionale încep, deci, cu un diagnostic personalizat ca ajută la descoperirea necesităților pielii.
Tratamentele profesionale Academie corelate cu experienta esteticienei, reprezintă primul pas către rezultate extraordinare.
Aceste tratamente profesionale combinate cu produsele de îngrijire la domiciliu, reprezintă un program special care garantează rezultatele conceptului Academie Scientifi que de Beaute.

Pentru tratamentele corporale Academie dispune de 4 potențiatori de creștere cu un nivel ridicat de concentrație în ingredienți activi, în funcție de obiectivul de frumusețe al clientului:
Caffeine+Body Booster : Cafeina + ingredienți activi acționează din faza pre-adipoasă dar ajută de asemenea la reducerea depunerii de grăsime și a stratului adipos matur.
Tens’Flash Body Booster : Ingredientul activ Tens’Flash oferă un efect de lifting instant și de lungă durată, datorită eliberării treptate a ingredientului activ. Stimulează de asemenea sinteza de colagen și are proprietăți antiageing.
Chrono-Detox Body Booster : Ingredientul activ Chrono-Detox stimulează metabolismul, drenează și detoxifiază pielea asfixiată și reduce efectele stresului prin îmbunătățirea circulației cutanate.
Hydra-Relax Body Booster: Ingredientul activ Hydra-Relax, limiteaza eliminarea apei si favorizeaza hidratarea pielii.

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon

0743085224

Tratamente si produse ACADEMIE recomandate


 

Filozofie

La centrul Best Shape vei găsi:  RELAXARE - PROFESIONALISM - NOUTĂȚI în domeniul Health & Beauty Adăugăm la aceastea munca sistematică și atitudinea deschisă a echipei noastre în promovarea celor 3 valori interconectate ce ne definesc: FRUMUSEȚE   Frumusețea...

Echipa

Suntem o echipă de oameni entuziași, cu mănuțe îndemânatice și specializări diverse. Ne preocupăm în mod constant ca timpul tău petrecut cu noi să fie unul de relaxare și refacere. Ne ajutăm în munca noastră de produse de cea mai bună calitate, atent selecționate din...

Ambianță

La Best Shape am creat un spațiu în care locul central îl deții TU - clineta noastră - prietena nostră. Împărtășim cu tine aspirațiile de sănătate, vitalitate și frumusețe și te susținem cu profesionalismul nostru, pentru a obține ceea ce îți dorești. La prima...

Newsletter

Va rugam sa va abonati la Newsletter Best Shape !

Oferim informatii de actualitate si servicii promotionale !