Cea mai sănătoasă metodă de bronzare, fără UV, fără solar, fără riscuri !   –   Alege Bronzarea Organică!

Poti arăta ca proaspăt întoarsă dintr-o vacanță exotică tot timpul anului. Și asta fără să apelezi la solar, fără să te expui unor riscuri inutile.

Nu contează ce tip de piele ai, de bronzul organic poate beneficia chiar și cel mai palid ten.

Apelând la procedura de bronzare organică nu riști îmbătrânirea prematură a pielii, formarea ridurilor inestetice la o vârstă fragedă sau apariția altor probleme de sănătate a pielii.

Mai mult de atât, eventualele arsuri pe care le poți suferi în urma expunerii intense la soare sau la solar sunt complet evitate.

Nu îți pune sănătatea în pericol! Apelează la unica solutie 100% sigură – Bronzarea organică

Bronzarea organică reprezintă un procedeu profesional de bronzare care nu usucă excesiv pielea şi nu provoacă riduri. Mai mult decît atât, eventualele arsuri pe care le poţi suferi în urma expunerii intense la soare sunt complet evitate.

Bronzarea organică reprezintă totodată şi un excelent tratament anti-aging .Soluțiile folosite în bronzarea organică au un conţinut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid. În plus au efecte benefice asupra hidratării şi reîntineririi pielii.

Bronzarea organica este rezultatul unei reacţii chimice, pe parcursul căruia un derviat special de zahăr (DHA- dihidroxiacetonei) reacţionează direct cu aminoacizi găsiţi în stratul superior al pielii, şi prin aceasta metoda câştigăm o piele natural bronzată.

Spre deosebire de alte metode de bronzat, bronzarea organica prin pulverizare nu este toxică, bronzul obţinut este uniform şi durează până la urmatoarea etapă de regenerare celulară.

Procedeul de bronzarea este simplu avand o singuracerintaimportantă: peeling corporal şi o piele proaspat spalată, fără urme de cremă sau produse de machiaj. Cu ajutorul unui pistol se pulverizează pe piele soluţia care odată ajunsă pe stratul epidermic produce un pigment care dispare o data cu exfolierea naturală a pielii, procedeul putând fi reluat fără contraindicaţii, la nesfârşit. După câteva minute, primele rezultate sunt vizibile, continuând să se accentueze în urmatoarele 6 ore. Procedeul de bronzare durează doar 20 minute, bronzul obţinut este eficient (este necesară doar o singură sedinţă) şi durează de la 7 până la 10 zile. Este foarte importantă hidratarea pielii, dupa fiecare duş, în scopul optimizării rezultatelor.

Recomandari pentru o bronzare organica uniforma

 

● Duş şi peeling corporal înainte de şedinţă.
● Recomandăm efectuarea epilării înainte cu o zi pentru a oferi porilor ocazia să se închidă cu uşurinţă după bronzare.
● Va sfătuim să nu folosiţi deodorant (decât o cantitate foarte mică) sau parfum înainte de aplicarea loţiunii precum şi în timpul de acţionare a acestea (5-8 ore)
● Este necesară demachierea înainte de şedinţa de bronzare.
● După sedinţă (în timpul de acţionare a soluţiei de bronzare) e preferabil să nu faceţi duş, sa evitati contactul cu detergentii, sa nu desfasurati activitati ce induc transpiratie la nivelul pielii, deoarece sunt necesare 5-8 ore pentru ca soluţia să poata interacţiona cu proteinele de la nivelul epidermei.
● Îmbrăcămintea trebuie să fie de culoare închisă şi ceva mai largă.

Contraindicatiile bronzarii organice :

● Psoriazis;
● Eczeme;
● Răni deschise;

Tarif sedinte bronzare organica:

  • 60 lei/ sedinta
  • 150 lei/ abonament 3 sedinte

Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon

0743085224

Tratamente și produse ALGOLOGIE recomandate


 

Filozofie

La centrul Best Shape vei găsi:  RELAXARE - PROFESIONALISM - NOUTĂȚI în domeniul Health & Beauty Adăugăm la aceastea munca sistematică și atitudinea deschisă a echipei noastre în promovarea celor 3 valori interconectate ce ne definesc: FRUMUSEȚE   Frumusețea...

Echipa

Suntem o echipă de oameni entuziași, cu mănuțe îndemânatice și specializări diverse. Ne preocupăm în mod constant ca timpul tău petrecut cu noi să fie unul de relaxare și refacere. Ne ajutăm în munca noastră de produse de cea mai bună calitate, atent selecționate din...

Ambianță

La Best Shape am creat un spațiu în care locul central îl deții TU - clineta noastră - prietena nostră. Împărtășim cu tine aspirațiile de sănătate, vitalitate și frumusețe și te susținem cu profesionalismul nostru, pentru a obține ceea ce îți dorești. La prima...

Newsletter

Va rugam sa va abonati la Newsletter Best Shape !

Oferim informatii de actualitate si servicii promotionale !