La Best Shape am creat un spațiu în care locul central îl deții TU – clineta noastră – prietena nostră.

Împărtășim cu tine aspirațiile de sănătate, vitalitate și frumusețe și te susținem cu profesionalismul nostru, pentru a obține ceea ce îți dorești.

La prima întâlnire, începem prin a te asculta cu atenție. Ce anume dorești să îndepărtezi de pe tenul tău, de pe corpul tău și ce anume vrei să pui în loc? În cât timp și pentru cât timp? Care îți sunt rutinele zilnice și cum ne putem adapta lor, etc…

Pachetele de servicii deja existente sunt create bazându-ne pe experiența acumulată de-a lungul anilor și a ritmului în care rezultatele devin vizibile în general. Sunt o alegere facilă, oferand o idee de început despre felul în care procedurile pot fi combinate pentru efecte maxime. Te provocăm însă ca, în timp, să-ți construiești propriul program, adaptat nevoilor tale concrete. Noi îți vom stăm mereu la dispoziție cu sfaturi, tipsuri si alte detatlii utile, astfel încât timpul petrecut la Best Shape să fie plăcut și eficient.

Nu avem un tipar de frumusețe ci te încurajăm să fii autentică, să-ți construiești zi după zi acea frumusețe care ți se potrivește și prin care tu te simți împlinită, iubită, mulțumită, încrezătoare în puterile tale.

În toate terapiile oferite respectăm pașii de lucru standard și ceva în plus: lumânărele aromate, uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, lumină difuză pentru o mai bună relaxare.

La toate acestea adăugă BONUSURI : produse și / sau servicii oferite spre testare sau adăugate gratuit la pachetul preferat; noutăți în domeniu si rețete pentru FRUMUSEȚE, SĂNĂTATE și NUTRIȚIE. (nu ați aflat?! – Frumusețea trece prin stomac!)

Sună acum și cere o programare la telefon 0743-085224.

 

 

Newsletter

Va rugam sa va abonati la Newsletter Best Shape !

Oferim informatii de actualitate si servicii promotionale !