Masajul de relaxare este un masaj caruia majoritatea oamenilor nu ii acorda atentia cuvenita si meritata, cu toate ca acesta se poate dovedii foarte eficient in mentinere unei bune stari de sanatate.

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxaremusculara si generarea unei stari generale de bine. Este extreme de eficient in cazul starilor de oboseala accentuate, ajutand la relaxarea si tonifiere musculara, precum si la relaxarea sistemului nervos si hormonal.

Masajul de relaxare este indicat a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinere organismului intr-o functionalitate perfecta.

Masajul de relaxare nu este unul brutal sau dureros asa ca va veti putea simti corpul „plutind”. Masajul de relaxare se efectueaza deregula cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxare, conform aromoterapiei.

Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice, de la simpla mangaiere la batere, scuturare, presare, etc. Organismul reactioneaza prin multiple si complexe mecanisme la fiecare atingere mai mult sau mai putin profunda a mainii. Rezultatele sunt variate, in functie de tipul manevrelor folosite.

Efectele positive ale masajului de relaxare:

· are efecte benefice in ameliorarea starilor de oboseala accentuate

· faciliteaza relaxarea si tonifiere musculara

· faciliteaza relaxarea sistemului nervos si hormonal.

· faciliteaza eliminarea mai rapida toxinelor din organism

· faciliteaza regenerarea tesuturilor

Contraindicatiile masajului de relaxare:

· fragilitate vasculara

· stari patologice insotite de alterarea starii generale cu febra mare, agitatie

· afectiuni cutanate care se pot agrava in timpul masajului

· accidente vasculare recente

· perioada de menstruatie

· cancer sau alte efectiuni grave

Tarife masaj de relaxare :

50 RON / o sedinte de 1h

200 RON / 5 sedinte de cate 1h.

Newsletter