TUBURILE COLAGEN –  tuburile ANTIRID                                                      

 

Recunoscuta pentru efectele sale benefice in domeniul sanatatii, lumina rosie a devenit un puternic instrument de prevenire a degradarii structurii fizice a omului. Principala sa proprietate este cea de stimularea a productiei de colagen si elastina din organism. Elastina si colagenul sunt doua proteine esentiale in compozitia mai multor organe ale corpului uman, inclusiv piele, musculatura, oase, vase sangvine. Cercetari stintiifice efectuate pe diferite lungimi ale spectrului luminii au demonstrat ca lumina rosie cu o unda de 633nm are capacitatea de a patrunde adanc in structura pielii si de a stimula productia de colagen. Productia de colagen scade o data cu inaintarea in varsta. De aceea, orice actiune stimulativa asupra ei are efecte benefice:
  • reduce ridurile,
  • tonifica si imbunatateste aspectul general al pielii,
  • creste permeabilitatea pielii,
  • amplifica efectul cosmeticelor
  • permite penetrarea profundă în piele a ingredientelor active continute in creme si solutii cosmetice.
 redlight_therapy

 

Ce este colagenul?

Colagenul are un caracter neted si nedeslusit in piele. Format in tendoane, el apare sub forma unor corzi fibroase, dure si grele. Colagenul protejeaza corpul din multe puncte de vedere, pornind de la protejarea vaselor de sange pana la cea a ingrijirii pielii.

Organismul tinde sa produca mai putin colagen sau de o calitate mai slaba pe masura ce inaintam in varsta.

Pielea, de fapt, este colagen în proporție de 70%. Cand o cantitate redusa de colagen sau de o calitate necorespunzatoare este produsa, pielea isi pierde elasticitatea si incepe sa se deterioreze.

Cremele tipice cu colagen nu pot patrunde in straturile profunde ale epidermei, de aceea tratamentele cu lumina rosie, destinate stimulării producerii de colagen sunt o varianta mult mai eficienta.
Lipsa colagenului reduce puterea de intindere a tendoanelor. Abilitatea de a te misca liber si confortabil este redusa din aceasta cauza.

Prin expunerea in mod repetat la lumina rosie cu lungimea de unda de 633nm se obtin rezultate bune nu doar in ceea ce priveste refacerea structurii pielii ci si refacerea structurii mucsulaturii si sistemului osos.

Spectru-collagen

De ce Terapia prin Lumina Colagen ?
Terapia prin Lumina Collagen este un proces in totalitate sigur care incurajeaza in mod natural corpul sa produca enzyme, fibre de elastin, si collagen care sustin structura pielii.
Rezultatul este o piele mai tanara, mai catifelata, mai ferma la atingere. Tehnologia luminii infrarosii este folosita de multe clinici si institute de sanatate din lume pentru eficienta ei in repararea pielii deteriorate, si a tuturor structurilor cutanete si conjunctive ale organismului (muschi, oase, sistem limfatic si sangvin, anumite organe). Procesul de imbatranire este insotit de doi factori: cu cat pielea devine mai imbatranita, cu atat mai redus este metabolismul pielii. Acest lucru duce la scaderea energiei celulelor fibroblast, care produc collagen si elastina. Mai mult, capacitatea corpului de a produce nutrientii necesari celulelor fibroblast deasmenea scade. Rezultatul este o productie redusa de colagen si elastin care se reflecata in linii fine si inegale si un aspect lasat al pielii.

Valurile gentile de lumina rosie produsa de lampila COLLAGEN stimuleaza reinceperea producerii colagenului care tonifica pielea si a fibrelor de elastina in cele mai profunde straturi ale dermei. Aceasta stimulare photo bio are un effect vizibil asupra ridurilor si activeaza metabolismul pielii. Rezultatul este o piele ferma si intinsa cu un aspect proaspat si un look radiant incantator. Terapia prin Lumina Collagen este sigura, clinic nu au fost consemnate nici un efect secundar in mai mult de1800 de publicatii!

redlight_therapy

Rezultate initiale ( Primele 4 saptamani)

Initial veti observa ca liniile fine incep sa se estompeze, pielea va fi mult mai placuta la atingere, pigmentarea pielii se va uniformiza si orice pata sau acnee va incepe sa dispara.

Rezultate pe termen lung ( 4-12 saptamani )

De-a lungul timpului se imbunatateste oxigenarea la nivelul pielii si detoxifierea acesteia prin intarirea vaselor capilare, urmate de imbunatatirea procesului de refacere naturala si creearea pielii sanatoase. Acest lucru va ajuta la restaurarea si revigorarea pielii cu aspect obosit, reducerea liniilor fineridurilor, vergeturilor, reducerea pistruilor, petelor de varsta, la eliminarea acneei si uniformizarea pigmentarii. Terapia prin Lumina Collagen minimizeaza si marimea porilor faciali, imbunatateste si aspectul pielii expuse la soare, si stimuleaza sinteza colagenului. Peste toate acestea se imbunatateste structura straturilor de baza ale pielii facandu-te sa te simti si sa arati mai tanara!

Lumina rosie vizibila este calda, nu fierbinte si activeaza procesul natural de photo bio stimulare. Nu exista nici un fel de durere resimtita pe parcursul tratamentului si lumina rosie poate fi aplicata pe orice fel de piele de orice varsta sau sex.

Cercetarea de piață indică:

100% din utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă a cutelor fine și ridurilor de pe față și decolteu.

88% din utilizatori au observat o îmbunătățire semnificativă a cutelor profunde și ridurilor de pe față și decolteu.

100% din utilizatori au observat o îmbunătățire clară a fermității și elasticității pielii corpului.

Pentru un maxim de securitate este recomandata protejarea ochilor in timpul tratamentului

Tuburile colagen nu emit raze UV, motiv pentru care ele nu bronzează și nu provoacă arsuri!     
Eventualele înroșiri ale pielii se datorează încălzirii. Acestea vor dispărea după o perioadă scurtă de timp.
 Tarife Age-Defying Collagen Stimulation

Numar sedinte/ pachet

Minute/ sedinta

Total minute

Tarif / pachet

Pret / minut

Total reducere/ pachet

1 sedinte

10 min

10

25

2,50

0,00

1 sedinte

20 min

20

45

2,25

0,10

10 sedinte

20 min

200

400

2,00

0,20

10 sedinte

25 min

250

470

1,88

0,25

12 sedinte

25 min

300

525

1,75

0,30

 

 

                       Pentru programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon
                                                           0743085224
                                   sau completati formularul de programari on-line.
Newsletter

Va rugam sa va abonati la Newsletter Best Shape !

Oferim informatii de actualitate si servicii promotionale !