Masaj anticelulitic Cluj

Masaj anticelulitic in Cluj

Celulita apare  – la exterior – sub forma unor denivelari inestetice, asa numita ‘’coaja de portocala’’. Este localizata in special in zona copaselor, feselor si a genunchilor, dar uneori se poate extinde spre gambe si brate.

Cauza aparitiei celulitie este acumularea excesiva de toxine in celulele adipoase. Panza de tesut adipos, constituita din aceste celule adipoase, se intinde cu preponderenta in zona coapselor, feselor etc… exact zonele in care celulita seinstaleaza cel mai frecvent.

Este normal si sanatos ca in organismal nostru sa existe depozitata grasime in proportie de 25% din totalul masei corporale. Tot ce se acumuleaza peste acest procent, mai devreme sau mai tarziu va iesi la suprafata sub forma acelor denivelari mai putin estetice, numite celulita.

Poti sa verifici cat la suta din masa ta corporala este constituita din grasime efectuand o analiza corporala specializata.Masajul anticelulitic este procedura de remodelare corporala cea mai cunoscuta si cea mai utilizata in combaterea celulitei.

Prin aplicarea protocolului de masajul anticelilitic pe zonele afectate se urmareste:incalzirea si elasticizarea tesutului adiposrefacerea si optimizarea schimburilor intracelulare la nivelul celulelor adipoasefluidizarea toxinelor si eliminarea lor din celulele adipoaseEste recomandat ca dusul de dimineata sa fie efectuat cu produse exfoliante. Utilizati scrab, peeling, sau exfoliant corporal de buna calitate, a carui granulatie si compozitie sa fie adaptata caracteristicilor pielii dvs.

Daca ati omis sa efectuati aceasta operatiune acasa si nu ati beneficiat de peeling corporal in ultimele 7 zile, puteti sa va programati la salon o astfel de procedura.  Aflati mai multe despre serviciul nostrum de peeling corporal aici.

Consumati o cantitate suficienta de apa inaintea fiecarei sedinte de masaj anticelulitic.

Informati terapeutul despre orice aspect specific legate de pielea dvs, fie ca le regasiti sau nu la rubrica de Precautii.Comsumati o cantitate mai mare de apa decat in mod obisnuit. (Ex: o sticla de apa plata de 500 ml in urmatoarele 30 min dupa masajul anticelulitic)

Daca este posibil faceti miscare. (ex: intoarceti-va la birou sau acasa pe drumul cel mai lung in pas vioi, alegeti sa urcati scarile in loc sa folositi liftul, alegeti activitati casnica sau de birou care presupun miscarea, etc…). Pentru servicii de remorcare pe platforma auto puteti apela la tractari auto Vatra Dornei. In conditiile in care este efectuat de catre persoane specializate, masajul anticelulitic este o procedura recomandata oricarei persone adulte, implicand minime precautii. Dintre acestea sunt

  • fragilitate vasculara in zona de tratament
  • rani ale pielii in zonele de tratament
  • posibile alergii ale pielii, care trebuie mentionate in avans, daca sunt cunoscute.

In primul rand putem spori rezultatele fiecarui masaj anticelulitic in parte utilizand, in cadrul masajului, pe langa cremele profesionale cu efect de incalzire si detoxifiere, serumurilor profesionale destinate masajul anticelulitic.

In functie de stadiul celulitei este benefic sa combinam masajul anticelulitic cu proceduri care completeaza si potenzeaza beneficiile masajul anticelulitic. Pentru aceasta va recomandam:Alternativa moderna la liposuctia chirurgicala, permite tratarea celulitei avansate, noduloaseuna dintre cele mai eficiente metode de a scapa de grasimea in exces din anumite zone ale corpuluiVacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului de catre cupa aparatuluiIndiferent de optiunile alese va recomandam ca orice abonament de 6 sau mai multe sedinte de masaj anticelulitic (combinat sau nu cu alte proceduri) sa il priviti ca un angajament facut cu propria dvs persoana. Acest angajament ar trebui sa cuprinda, cel putin:

  • hidratarea corespunzatoare,
  • adoptarea unei alimentatii cu portii mici de mancare si combinarea corecta a alimentelor
  • un regim de viata mai activ, care sa include exercitii fizice sau cel putin plimbari in natura