Bronzare organica Cluj

Bronzare organica Cluj

Bronzarea organica este o metoda sigura de colorare temporara a pielii cu solutii naturale, uneori chiar organice. Principiul care sta la baza oxidarii miezului marului la contactul cu aerul sta la baza procedurii de bronzare organica. Astfel ca bronzarea organica este o modalitate sigura si neinvaziva de colorare a pielii in nuante maronii, foarte asemanatoare bronzului natural.

Atunci cand iti doresti o piele ciocolatie dar solarul sau razele UV nu iti priesc apeleaza la bronzarea organica.Folosim cele mai bune produse de bronzare organica existente pe piata.Pielea bronzata nu va avea nuante portocalii, bronzul obtinut fiind unul extrem de naturalFolosim solutie pre-bronzare pentru echilibrarea PH-ului pielii inaintea procedurii efective de bronzare organicaIn plus:

 • Pentru protejarea talpilor folosim taplici special create pentru procedura de bronzare organica
 • Optional, peelingul corporal se poate efectua in salon cu 24 ore in avans

Pentru a obtine o bronzare organica uniforma si pentru a prelungii perioada in care aceasta bronzare organica se pastreaza pe piele, va recomandam

 • Sa efectuati un peeling corporal cu minim 8 ore inaintea sedintei de bronzare organica
 • Sa aveti la dvs articole de imbracaminte largi, usor de imbracat pe care sa le folositi imediat dupa efectuarea bronzarii organice.

Imaginativa o coala da hartie proaspat pictata. E necesara o anumita perioada de timp pana ce coala este definitiv impreganata de culoarea aplicata iar hartia poate fi manevrata in siguranta. La fel este si in cazul bronzarii organice. E necesara a perioada de 3 – 8 ore pentru ca solutia apoasa sa impregneze pielea iar bronzul organic sa fie definitiv fixat. Daca obisbuiti sa scoateti bani de la bancomat in strainatate, sau sa faceti plati cu cardul acolo, puteti verifica acest ghid cu recenzii Card Revolut. Dupa acest interval de timp bronzul se va indeparta treptat, odata cu indepartarea celulelor impregnate cu solutia de bronzare organica. Pentru detalii despre reincarcarea cartelei de televiziune prin satelit urmariti acest ghid de reincarcare Focus Sat prin SMS. Dupa apilcarea solutiei de bronzare organica pe piele va recomandam sa evitati orice forma de umezire a pielii pentru a perioada de 3 – 8 ore. Cateva contexte in care pielea ar putea intra in contact cu apa deteriorand partial bronzul in curs de fixare sunt:

 • stati in ploaie
 • faceti dus
 • faceti sauna
 • transpirati intens
 • va demachiati fata, gatul, decolteul
 • spalati vase, haine, etc

Ori de cate ori este nevoie sa va spalati mainile in acest interval de 8 ore, faceti-o cu grija, evitand solutiile pe baza de detergenti

Dupa 8 ore de la aplicarea solutiei de bronzare organica oricare dintre aceste activitati sunt premise, fara a mai exista vreun risc asupra calitatii si uniformitatii bronzului.

Bronzul se va pastra pe piele o perioada de 7 – 10 zile si se va indeparta uniform in ritmul propriu de regenarare al pielii.  Daca doriti sa pastrati o perioada mai lunga de timp culoare bronzata a pielii va recomandam sa evitati

 • Statul in apa calda o perioada lunga de timp (deoarece accelereaza procesul de regenerare a pielii)
 • Transpiratia excesiva (zona axilei sau pliurile abdominale)
 • Solutiile demachiante puternice

In cazul bronzarii organice singura contraindicatie este in cazul ranilor deschise pe piele.

Exceptand aceast context, bronzarea organica este o procedura atat de sigura incat pot beneficia de ea inclusiv femeile insarcinate, precum si cele care alapteaza (se va proteja doar zona mameloanelor)