Electrostimulare Cluj

Electrostimularea iti tonifica musculature si redefineste conturul corpului Microcurentii produsi de aparatul de electrostimulare musculara, in contact cu pielea stimuleaza fibra musculara, contractand-o si solicitandu-i astfel un consum mare de energie. Organismul foloseste energia din zonele cele mai apropiate zonei contractate, consumand astfel grasimea din depozitatele de tesut adipos invecinate. Astfel efectul unei sedinte de electrostimulare musculara este slabire, tonifiere si  redefinire a zonelor de tratament. Specialistii afirma ca 45 minute de electrostimulare musculara echivaleaza cu 4-5 ore de miscare sustinuta.

La Best Shape dispunem de aparate de electrostimulare musculara performante fiecare cu cate  12 canale de energie si 24 electrozi care se aplica pe piele – respectand anumite cerinte kinetoterspeutice – pentru a acoperii intr-o sesiune de tratament o suprafata cat mai mare a corpului.

Cele 2 aparate de electrostimualre musculara ne permit sa oferim mai multa flexibilitate in programarea sedintelor dvs  de electrostimulare musculara.

Un kinetoterapeut va va aplica pe corp cele 12 perechi de electrozi in asa fel incat grupele musculara vizate sa lucreze eficient, producand contractii musculare natural si armonioase, intreaga procedura de electrostimulare musculara fiind una solicitanta dar nedurerosa

 • Persoanele sedentare, in special in cazul in care – din diverse motive – pentru un timp nu faceti nici un fel de miscare, este deosebit de important sa optati pentru o sedinta de electrostimulare musculara efectuata la un interval de 2-3 zile
 • Persoanele care doresc sa slabesca si sa-si redefinesca conturul corpului
 • Persoanele care doresc sa adopte un stil de viata mai active dar isi simt musculature atrofiata
 • Persoanele carora li se recomanda activitati de recuperare si intarire a musculaturii
 • Persoanele care doresc sa obtina efecte mai rapide in procedul de redefinire corporala si aleg electrostimularea musculara ca procedura suplimentara pe langa masajul anticelulitic manual, masaj anticelulitic vacuumatic, impachetarea la capsula sau sport
 • Persoanele care au pielea flasca si doresc sa completeze tratamentele de radiofrecventa multipolara cu o procedura complementara.

Consumati o cantitate suficienta de apa inaintea sedinte de electrostimulare musculara

Informati terapeutul despre orice aspecte specifice legate de pielea dvs, fie ca le regasiti sau nu la rubrica de Contraindicatii.Comsumati o cantitate mai mare de apa decat in mod obisnuit. (Ex: o sticla de apa plata de 500 ml in urmatoarele 30 min dupa sedinta de electrostimulare musculara)

Daca este posibil continuati sa faceti miscare. (ex: intoarceti-va la birou sau acasa pe drumul cel mai lung in pas vioi, alegeti sa urcati scarile in loc sa folositi liftul, alegeti activitati casnica sau de birou care presupun miscarea, etc…)reface tonusul muscular fara a afecta incheieturileRedefineste conturul corpului, imbunatatind posturaReduce circumferinta zonelor cu problemePreocedura de electrostimulare musculara este una simpla si sigura cu multiple beneficii. Exista totusi cateva contraindicatii clare:

 • sarcina si perioada de alaptare
 • in perioada cu menstruatie
 • epilepsie, tromboflebita sau alte afectiuni vasculare grave
 • boli de piele in zona de tratament
 • hipertensiune arteriala
 • boli cardiace
 • sterilet metalic, tija metalica, pace-maker,

Procedura de electrostimulare musculara se combina eficient cu procedurile de:Inamicul pielii lipsite de tonicitate Masajul anticelulitic este o solutie excelenta pentru a scapa de celulitaVacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului de catre cupa aparatului