Cavitatie sau liposuctie virtuala


Ideala in tratarea celulitei avansate

Distruge nodulii celulitici si adiposi

La momentul actual cavitatia reprezinta cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei. In plus, cavitatia este – in comparatie cu liposuctia chirurgicala  – nu doare si nu necesita timpi de recuperare, permitand continuarea activitatiilor cotidiene

La Best Shape folosim un aparat de cavitatie performant, care produce ultrasunete cu o frecventa de 40Khz ce penetreaza pielea in profunzime. Vibratia produsa in derm de unda cavitationala este atat de puternica incat determina incalzirea pana la lichefiere a masei grase (trigliceride, acizi grasi, toxine) continuta in celula adipoasa si expulzarea ei prin porii membranei in circuitul limfatic. Dupa orice sedinta de cavitatie este recomandata o procedura cu carecter drenanat (masaj anticelulitic manual, masaj anticelulitic vacuumatic sau masaj de drenaj limfatic) pentru a intensifica circulatia limfei si eliminarea toxinelor din organism.Nu toate persoanele care isi doresc o imbunatatire a aspectului corporal au nevoie de sedinte de cavitatie.

Cavitatia este o procedura de remodelare corporala aplicabila pe zone de tratament foarte bine delimitate – acele zone pentru care s-a constatat o stagnare a procesului de remodelare prin alte proceduri (electrostimualare musculara, masaj anticelulitic manual, masaj anticelulitic vacuumatic, impachetari la capsula, etc…)

In cazul in care procesul de remodelare corporala se realizeaza in mod uniform pe toate zonele corpului, recomandarea nostra este sa va indreptati atentia spre alte combinatiii de tratamente, cavitatia fiind o precedura usor agresiva in comparatie cu un masaj anticelulitic manual, o impachetare la capsula sau o sedinta de electrostimulare musculara.Cereti si urmati sfatul terapeutului in ceea ce priveste oportunitatea sedentelor de cavitatie in cazul dvs si care ar fi zonele care ar putea fi tratate prin procedura de cavitatie.

Informati terapeutul despre orice aspecte specifice legate de pielea dvs, fie ca le regasiti sau nu la rubrica de Contraindicatii.

Consumati o cantitate suficienta de apa inaintea sedinte de cavitatie.

In ziua in care efectuati sedinta de cavitatie, in ziua urmatoare acesteia si cu o o zi in avans incercati sa consumati alimente usor digerabile, evitati carnea si mancarurile bogate in grasimi.Comsumati o cantitate mai mare de apa decat in mod obisnuit. (Ex: o sticla de apa plata de 500 ml in urmatoarele 30 min dupa masajul anticelulitic)

Daca este posibil continuati sa faceti miscare. (ex: intoarceti-va la birou sau acasa pe drumul cel mai lung in pas vioi, alegeti sa urcati scarile in loc sa folositi liftul, alegeti activitati casnica sau de birou care presupun miscarea, etc…)

In ziua in care efectuati sedinta de cavitatie, in ziua urmatoare acesteia si cu o o zi in avans incercati sa consumati alimente usor digerabile, evitati carnea si mancarurile bogate in grasimi sau zahar.Trateaza cu succes zonele cu celulita rezistenta la alte tipuri de tratament

Imbunatateste aspectul fizic prin diminuarea si uniformizarea circumferintelor corpuluiDetoxifica organismul, mobilizand noduloase depozitate in tesutul adipoase

  • orice probleme pulmonare
  • cancer
  • hipertrigliceridemie
  • steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului
  • pietre la rinichi
  • boli de piele in zona de tratament
  • epilepsie
  • tija metalica, pace-maker
  • interventii chirurgicale recente (5-6 luni),
  • sarcina, alaptare

Spre deosebire de alte proceduri, in cazul procedurilor de cavitatiei, efectele benefice sunt strans legate de procedurile cu care este combinata. De aceea va recomandam cu caldura sa cereti sfatul terapeutului inainte de a face o programare pentru o sedinta de cavitatie.

Combinati cavitatia cu :Masajul de drenaj limfatic  pune in miscare limfa, reducand gradul de toxicitate din organismCea mai utilizata metoda pentru combaterea celuliteiPlatforme vibrante pentru fitness pasiv