Masaj anticelulitic vacuumatic

Daca masajul anticelulitic manual vi se pare un masaj prea bland, cu care v-ati obisnuit deja si la care corpul dvs nu mai ofera rezultate, va recomandam masajul anticelulitic vacuumatic.

Masajul anticelulitic vacuumatic reprezinta urmatorul nivel in lupta cu celulita. Considerati o optiune  masajul anticelulitic vacuumatic atunci cand:

 • ati beneficiat pentru o perioda lunga de timp si in mod constant de masaj anticelulitic manual si constatati o stagnare in privinta rezultatelor.
 • doriti sa incercati o procedura mai puternica de eliminare a celulitei
 • doriti sa incercati o procedura noua de eliminarea celulitei

Masajul vacuumatic se efectueaza cu echipament specializat capabil sa produca vid pe aria de contact cu pielea. Exista mai multe tipuri de echipamente vacuumatice destinate domeniului de remodelare corporala.

Aparatul de masaj vacuumatic folosit la BEST SHAPE pentru a realiza masajul anitcelulitic vacuumatic are, pe langa functia de creare a vidului alte doua avantaje :

 • produce pe suprafata de tratament nu doar efect de vacuum ci efectueaza si un masaj mecanic cu ajutorul bilelor dispuse circular.
 • piele este intens hranita cu uleiuri 100% natural (folosim ca baza ulei de masline pe care il potentam cu uleiuri esentiale de citrice, scortisoara, piper, etc…)
 • Consumati o cantitate suficienta de apa inaintea fiecarei sedinte de masaj anticelulitic.
 • Informati terapeutul despre orice aspect specific legate de pielea dvs, fie ca le regasiti sau nu la rubrica Precautii.
 • Efectuati dusul de dimineata folosind produse exfoliante.

Utilizati scrab, peeling, sau exfoliant corporal de buna calitate, a carui granulatie si compozitie sa fie adaptata caracteristicilor pielii dvs. Daca ati omis sa efectuati aceasta operatiune acasa si nu ati beneficiat de peeling corporal in ultimele 7 zile, puteti sa va programati la Best Shape pentru o sedinta de peeling corporal professionalPentru a spori eficienta masajului anticelulitic vacuumatic comsumati o cantitate mai mare de apa decat in mod obisnuit dupa fiecare sedinta de masaj anticelulitic vacuumatic. (Ex: o sticla de apa plata de 500 ml in urmatoarele 30 min dupa masajul anticelulitic vacuumatic)

Daca este posibil faceti miscare. (ex: intoarceti-va la birou sau acasa pe drumul cel mai lung in pas vioi, alegeti sa urcati scarile in loc sa folositi liftul, alegeti activitati casnica sau de birou care presupun miscarea, etc…)In conditiile in care este efectuat de catre persoane specializate, masajul anticelulitic este o procedura recomandata oricarei persone adulte, implicand minime precautii. Dintre acestea sunt

 • fragilitate vasculara in zona de tratament
 • rani ale pielii in zonele de tratament
 • posibile alergii ale pielii, care trebuie mentionate in avans, daca sunt cunoscute.

In primul rand putem spori rezultatele fiecarui masaj anticelulitic in parte utilizand, in cadrul masajului, pe langa cremele profesionale cu efect de incalzire si detoxifiere, serumurilor profesionale destinate masajul anticelulitic.

In functie de stadiul celulitei este benefic sa combinam masajul anticelulitic cu proceduri care completeaza si potenzeaza beneficiile masajul anticelulitic. Pentru aceasta va recomandam:Alternativa moderna la liposuctia chirurgicala, permite tratarea celulitei avansate, noduloaseuna dintre cele mai eficiente metode de a scapa de grasimea in exces din anumite zone ale corpuluiVacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului de catre cupa aparatuluiIndiferent de combinatia de servicii alesa va recomandam cu caldura sa respectati un ritm de efectuare a a sedintelor de remodelare corporala. Acest ritm ar insemna efectuarea unei sedinte de masaj anticelulitic vacuumatic simplu sau combinat cu alte proceduri de remodelare corporala o data la 2 – 3 zile, pentru eliminarea celulitei, iar pentru mentinerea rezultatelor o sedinta pe saptamana.