Masaj Vibroterapia Cluj

Vibroterapia este o procedura care sustine procesul de remodelare corporala, utilizand, totodata, tehnologia Power Plate. Acest aparat de fitness isi are originile in Rusia anilor ‘70, cand era folosit de catre cosmonauti pentru antrenamentele lor fizice. Utilizat corespunzator, aparatul promite in acele 10-15 minute de uitlizare, rezultate asemanatoare cu cele ale unui antrenament de o ora in sala de fitness.

Aparatul se bazeaza pe contractiile musculare care apar in urma impulsurilor mecanice transmise din platforma. In acest fel este stimulat metabolismul si este facilitata arderea grasimilor din stratul profund al tesutului adipos, ceea ce ajuta la pierderea in greutate si, totodata, la cresterea tonusului si a masei musculare. Este singurul aparat care permite o actiune mecanica asupra grasimii de pe viscere (organele localizate in zona abdominala – rinichi, ficat, etc).

Mai mult decat atat, prin tehnologia Power Plate sunt activate pana la 95% din fibrele musculare, astfel incat, printre rezultatele sedintelor de vibroterapie se numara tonifierea musculaturii si elasticizarea pielii. In plus, poate fi resimtit efectul revitalizant si energizant al tratamentului, asemanator starii de bine pe care o ai dupa ce practici o ora de sport.Vibroterapia este potrivita pentru toate persoanele care doresc sa obtina rezultate rapide, fie ca vorbim despre procesul de slabire sau de cel de crestere a masei musculare. Atunci cand veniti la o sedinta de vibroterapie trebuie sa fiti pregatite pentru cateva minute intense de ardere a grasimilor, fara, insa, de a depune efortul necesar unui antrenament la sala de fitness.Dupa sedintele de vibroterapie este indicat sa va hidratati si sa va asigurati ca veti consuma alimente proteice pentru a sustine cresterea masei musculare sau tonifierea corpului.

  • Sustinerea procesului de detoxifiere
  • Imbunatatirea balansului si a flexibilitatii articulatiilor
  • Revitalizare

 

  • Imbunatatirea circulatiei sistemului limfatic

Nu recomandam vibroterapia:

  • Femeilor insarcinate
  • Persoanelor care au suferit interventii chirugicale cu mai putin de 3 luni inainte
  • Persoanelor care sufera de epilepsie
  • Persoanelor care sufera de afectiuni cardiovasculare

Vibroterapia poate fi combinata cu Impachetarea la capsula: sanatate + remodelare corporalauna dintre cele mai eficiente metode de a scapa de grasimea in exces din anumite zone ale corpuluiIdeala in tratarea celulitei avansate