Remodelare Corporala Venus Legacy

Venus Legacy reprezinta o solutie ideala si non-chirurgicala de tratarea celulitei si reconturarea zonelor corpului cu probleme de laxitate si depozite de grasime. Intr-un domeniu in care in mod constant apar noi echipamente cu titlul de ”cele mai eficiente”, Venus Legacy dispune de tehnologii de ultima generatie, care asigura rezultate excelente.Combinatia dintre radiofrecventa multipolara, camp electromagnetic si vacuum pulsat asigura cele mai bune rezultate impotriva celulitei si lipsei de tonus a pielii.

Radiofrecventa determina o incalzire in straturile profunde ale dermului si actioneaza asupra fibrelor de colagen si elastina, determinand un efect de intindere al pielii.

Campul electromagnetic creeaza o matrice de caldura in interiorul pielii cu proprietati regenerative, in timp ce vacuumul pulsat asigura o penetrare in profunzime a energiei, accelerand drenajul limfatic si circulatia sanguina.
Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase, avand ca efect reducerea stratului de grasime.

 

Zonele care se pot trata sunt: abdomen, fese, coapse, gambe, genunchi, spate, brate sau gusa.

 

Venus Legacy este solutia ideala pentru combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului. Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit terapeutului sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme.

 

Un protocol de 6-10 sedinte, in functie de gradul de celulita si aspectul pielii, va conduce la rezultate extraordinare!
Rezultatele unui studiu recent arata de ce 6 sedinte Venus Legacy reprezinta solutia ideala in remodelare corporala:

7.3 cm – reducere circumferentiala
2.5 cm – reducere pe fiecare coapsa
2.3 cm – reducere in zona fesiera

  • Reduce circumferinta zonelor tratate
  • Contureaza si tonifiaza corpul
  • Diminueaza gradat celulita in zonele tratate
  • Reuneste puterea a patru tehnologii pentru rezultate vizibile imediat
  • Actioneaza eficient si fara riscuri
  • Imbunatateste textura pielii inca de la primele sedinte
  • Imbunatateste circulatia sangvina
  • Trateaza laxitatea pielii
  • Diminueaza vergeturile

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv si nedureros. Pacientii care l-au incercat l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinti. In functie de zonele de tratament, procedura dureaza intre 15 si 90 de minute. Dupa doar prima sedinta, veti observa o imbunatatire a structurii pielii, iar rezultatele incep sa se contureze pe masura avansarii sedintelor.Tratamentul Venus Legacy este potrivit pentru oricine doreste reducerea celulitei in mod eficient si fara durere si tonifierea intensa a zonelor cu piele flasca. Venus Legacy rezolva probleme complexe ale corpului, pentru care sportul sau dieta nu reusesc sa ofere o solutie. Deasemenea, procedura devine o alegere foarte buna pentru mamicile care au incheiat perioada de alaptare si doresc sa revina la silueta dinainte de sarcina.In cazul in care esti in cautarea unei proceduri noninvazive, fara durere de remodelare corporala si reducerea celulitei, sau iti doresti sa imbunatatesti aspectul pielii din zone precum gusa, brate, abdomen, fese sau brate si, deasemenea, esti nemultumita de rezultatele obtinute prin sport si dieta, atunci Venus Legacy este raspunsul!