Nutritie si alimentatie

Alimentatie si nutritie in Cluj

Nutritia este o componenta esentiala pentru sanatate si bunastare.  La Best Shape lucram indeaproape cu clientii pentru a dezvolta un plan alimentar, de miscare si remodelare corporala personalizat care sa te ajute sa faci schimbari pe termen lung.

 

Fie ca iti doresti sa slabesti sau sa cresti in greutate, nutritionista centrului Best Shape – Iasmina Muresan, te poate ajuta in a dezvolta o relatie sanatoasa cu alimentele astfel incat sa poti ajunge la greutatea dorita si la amplificarea starii de sanatate.

 • Consilierea nutritionala a pacientilor in diverse situatii fiziologice sau patologice
 • Analiza compozitiei corporale prin aparatul cu bioimpedanta
 • Identificarea si corectarea complicatiilor generate de erori alimentare
 • Elaborarea unor programe de alimentatie adaptate fiecarui pacient
 • Obtinerea si controlul greutatii dorite conform dietelor personalizate
 • Implementarea si promovarea unui stil de viata sanatos
 • Educatie alimentara si tehnici de gatit

Include evaluarea nutritionala si se axeaza pe planificarea meselor.in functie de amploarea consultatiei si parametrii evaluati.Contravaloarea primei consultatii este 200 lei.Include o evaluare nutritionala, masuratorile si analiza constitutionala ( pe baza de bioimpedanta), rutina zilnica, frecventa alimentara pe categorii de macro si micro nutrienti, nivelul de activitate fizica, coabitarea cu stresul, erorile alimentare si ofera datele necesare pentru a crea un program alimentar personalizat si a corecta greselile legate de alimentatie.

 

Aceasta vizita este adesea axata pe examinarea planificarii meselor pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele dorite. Acest scop include retete gatite acasa, produse alimentare sanatoase sau optiuni de preparate mai sanatoase, in functie de nevoile dvs. Mai mult, se discuta modul de formare a obiceiurilor sanatoase si abordarea comportamentelor in jurul alimentelor.Consultatiile de control sunt intalniri ce pot dura 30-60 minute, in functie de progresele pacientului. In timpul acestei consultatii, dieteticianul va pune la zi progresele facute de catre pacient, verificand aderenta la planul alimentar facut si va oferi un nou program alimentar cu noi sugestii. La inceput, este recomandat ca pacientul sa revina pentru control la 2 saptamani, urmand ca apoi vizitele sa se rareasca.

 

Contravaloarea sedintelor de urmarire si sustinere: 100 lei

 • Promovarea tehnicilor de ingrijire de sine, cum ar fi igiena somnului si managementul stresului,
 • Reducerea riscului pentru boli cronice si complicatii prin puterea de vindecare a alimentelor si a activitatii fizice
 • Dezvoltarea unei relatii mai sanatoase cu alimentele si tehnici de gatit
 • Coaching si consiliere, folosind tehnici comportamentale concepute pentru a ajuta la construirea de noi obiceiuri si schimbarea celor vechi