Programari salon remodelare corporala Cluj

Va rugam parcurgeti si „Politica de anulare a procedurilor programate” publicata sub modulul de programari.

Politica de anulare a procedurilor programate

Pentru echipa noastra fiecare programare este extrem de importanta si ii alocam timpul si priceperea unui terapeut alaturi de alte resurse specifice serviciului solicitat.

Cand dvs anulati cu intarziere, noi nu mai avem timp suficient pentru a utiliza aceste resurse in favoare si beneficiul unei alte persoane din lista noastra de asteptare. Timpul este o resursa importanta pentru noi toti, inclusiv pentru terapeutii nostrii, iar timpul nu poate fi stocat;

Intelegem totusi ca uneori pot sa apara situatii total neprevazute care v-ar putea impiedica sa va respectati programarile solicitate. Politica noastra de anulare a programarilor tine cont de aceste aspecte, astfel ca prevede urmatoarele:

  • la a 2-a anulare efectuata cu mai putin de 8 ore in avans in cadrul unui abonament se pierde sedinta oferita BONUS.
  • pentru a 3 si urmatoarele anulari cu mai putin de 8 ore in avans in cadrul unui abonament se retine o taxa de anulare reprezentand 50% din valoare serviciului anulat.
  • in cazul neprezentarii la o procedura programata, procedura se considera efectuata
  • in cazul sedintelor individuale, neprezentarea la o procedura programata sau anularea ei cu mai putin de 8 ore in avans, duce la solicitarea unui avans de 50% pentru urmatoarele programari (avans care se va pierde in cazul unei alte anulari cu mai putin de 8 ore in avans sau in cazul neprezentari) Pentru neprezentarea la o sedinta individuala se va anula si cardul de fidelitate.

Va multumim ca ati citit politica noastra de anulare.

Va dorim zile cu activitati previzibile astfel incat sa va puteti bucura in liniste si relaxare de terapiile programate, iar aceasta politica de anulare sa nu va priveasca pe dvs.

Meriti ce-i mai bun!

La Best Shape am creat un spatiu in care locul central il detii TU – clienta noastra – prietena noastra. Impartasim cu tine aspiratiile de sanatate, vitalitate si frumusete si te sustinem cu profesionalismul nostru, pentru a obtine ceea ce iti doresti.