Programari salon remodelare corporala Cluj

Va rugam parcurgeti si „Politica de anulare a procedurilor programate” publicata sub modulul de programari.

Am deja un cont

Daca ati mai facut programari online la BestShape, si doriti sa va administrati programarile, click pe imaginea de mai jos:

Autentificarea se poate face cu Facebook, Google sau email+parola. Fiecare programare se poate repeta, reprograma sau anula.

Nu am inca un cont

Daca doriti sa faceti o programare online, dar inca nu aveti un cont in aplicatie, click pe imaginea de mai jos:

Selectati serviciul dorit si data, iar la final aveti optiunea sa salvati datele in contul dvs. cu ajutorul Facebook, Google sau email+parola. Ulterior puteti reveni in contul dvs. pt. a va administra programarile, a repeta, reprograma sau anula o programare.

Aplicatia pentru mobil

Alternativ, puteti instala pe telefon aplicatia de programari online Fresha pentru Apple sau Android:

Pentru oricare dintre variante optati, site-ul WEB sau aplicatii MOBILE, veti regasi aceasi interfata si aceleasi facilitati care va vor permite sa:

  • va autentificati securizat
  • salvati datele dvs. in siguranta, astfel ca la urmatoarele programari nu mai este necesar sa le completati
  • va administrati programarile, inclusiv Repetare, Reprogramare si Anulare
  • sa va accesati contul oricand, atat din aplicatia mobila cat si de pe site-ul bestshape.ro

Politica de anulare a procedurilor programate

Pentru echipa noastra fiecare programare este extrem de importanta si ii alocam timpul si priceperea unui terapeut alaturi de alte resurse specifice serviciului solicitat.

Cand dvs anulati cu intarziere, noi nu mai avem timp suficient pentru a utiliza aceste resurse in favoare si beneficiul unei alte persoane din lista noastra de asteptare. Timpul este o resursa importanta pentru noi toti, inclusiv pentru terapeutii nostrii, iar timpul nu poate fi stocat;

Intelegem totusi ca uneori pot sa apara situatii total neprevazute care v-ar putea impiedica sa va respectati programarile solicitate. Politica noastra de anulare a programarilor tine cont de aceste aspecte, astfel ca prevede urmatoarele:

  • la a 2-a anulare efectuata cu mai putin de 8 ore in avans in cadrul unui abonament se pierde sedinta oferita BONUS.
  • pentru a 3 si urmatoarele anulari cu mai putin de 8 ore in avans in cadrul unui abonament se retine o taxa de anulare reprezentand 50% din valoare serviciului anulat.
  • in cazul neprezentarii la o procedura programata, procedura se considera efectuata
  • in cazul sedintelor individuale, neprezentarea la o procedura programata sau anularea ei cu mai putin de 8 ore in avans, duce la solicitarea unui avans de 50% pentru urmatoarele programari (avans care se va pierde in cazul unei alte anulari cu mai putin de 8 ore in avans sau in cazul neprezentari) Pentru neprezentarea la o sedinta individuala se va anula si cardul de fidelitate.

Va multumim ca ati citit politica noastra de anulare.

Va dorim zile cu activitati previzibile astfel incat sa va puteti bucura in liniste si relaxare de terapiile programate, iar aceasta politica de anulare sa nu va priveasca pe dvs.