Scăderea circumferinței taliei prin slăbire rapidă in Cluj

Vara e aici și începem să căutăm hainele mai subțiri, mai scurte, mai lejere, sperând că cei câțiva centimetrii adăugați la talie peste iarnă să nu ne pună probleme.. de slăbit rapid..

Slăbire rapidă talie

Dacă sunt probleme cu circumferința taliei, la Best Shape Cluj avem soluția de slăbire localizată, ce garantează diminuarea circumferinței taliei.

Universal Contour Wrap este tratamentul, dovedit științific, al reducerii circumferinței taliei, ce garantează că veți pierde cel puțin 15 centimetri în doar 2 ore, făcându-l soluția perfectă atunci când trebuie să arătați perfect pentru acea ocazie specială.

Reducerea taliei cu minim 15 cm este, de asemenea, garantată că va rămâne cel puțin 30 de zile, astfel încât puteți avea încredere în faptul că veți arăta la fel de bine mult timp după ce ați părăsit salonul.

Poate suna prea bine pentru a fi adevărat, dar, având pierderi medii de 15-25 cm din circumferința taliei la un singur tratament, UCW Classic este tratamentul de slăbire rapidă ideal în care poți avea încredere.

Formula unică de argilă și tehnicile speciale de împachetare pe care terapeuții noștri le folosesc, strâng și în același tratament tonifică corpul în timp ce exfoliază și curăță pielea, astfel încât nu numai că veți arăta grozav, dar și după un singur tratament vă veți simți fabulos.

Deci, indiferent dacă doriți să începeți un plan de slăbire sau să învingeți câțiva centimetri încăpățânați, puteți să vă bazați pe Universal Contour Wrap pentru a oferi rezultate rapide ce vor surprinde prietenii și familia întrebându-vă cum faceți acest lucru.

Dacă aveți întrebări cu privire la tratamentul clasic de slabire rapida, vă rugăm să consultați mai jos, următoarele întrebări și răspunsuri ce sperăm că vă vor ajuta:

 

 1. Este reducerea circumferinței taliei cu adevărat garantată?

Răspuns: Da! Cu tratamentul Universal Contour Wrap Classic aveți garanția că veți pierde cel puțin 15 centimetri după un singur tratament. În plus, este garantat că circumferința taliei va rămâne redusă timp de cel puțin 30 de zile sau aveți dreptul să repetați procedura absolut gratuit, deci nu aveți nimic de pierdut, cu excepția centimetrilor desigur.

 1. Cât de mult voi slăbi?

Răspuns: Numărul de centimetrii pierduti variază de la persoană la persoană. Este garantat că veți pierde cel puțin 15 centimetri de la primul tratament, dar pierderile medii sunt de 15-25 centimetri. Pentru a obține o pierdere maximă de centimetri, este recomandat un curs de trei tratamente, caz în care puteți pierde aproximativ 30 de centimetri,.

 1. Oricine poate să își reducă dimensiunea taliei?

Răspuns: DA! În 2008 a fost efectuat un studiu la Universitatea din Westminster pe un grup de femei, și toate au pierdut centimetri instant de la un singur tratament.

Mai mult decât atât, toate participantele au fost măsurate din nou 30 de zile mai târziu și păstrau încă acea reducere a circumferinței!

 1. Tocmai am născut, va funcționa UCW pentru mine?

Răspuns: Atâta timp cât așteptați cel puțin șase săptămâni după o naștere normală, și țineți cont de sfatul medicului după o cezariană, UCW Classic este o metodă sigură și excelentă pentru fortificarea zonei abdominale și reducerea vergeturilor după sarcină.

 1. UCW este o metodă sigură dacă alăptez?

Raspuns: Da, este in regulă sa urmați un tratament UCW Classic in perioadă de alăptare. Dacă bandajele calde și umede sunt plasate pe piept, aceasta va încuraja, de fapt, producerea si curgerea laptelui, iar formula specială a tratamentului Classic Clay nu poate dăuna laptelui matern în nici un fel. Dacă totuși sunteți foarte sensibila în această zonă, puteți opta să nu fiți înfășurată în zona pieptului, sau puteți cere terapeutului să înfășoare bandajele mai puțin străns. În cazul în care se ia această decizie, nu am putea să oferim garanția de 15 cm, dar nu va afecta rezultatele globale în alte zone ale corpului.

 1. Sunt însărcinată, este UCW Classic Wrap recomandat pentru mine?

Răspuns: Din păcate, nu puteți beneficia de UCW Classic în perioada se sarcină; este una dintre cele (doar) trei contraindicații. Este, totuși, un tratament excelent pentru dvs. la câteva săptămâni după naștere.

 1. Voi pune centimetri înapoi de îndată ce beau apă?

Nu. Spre deosebire de alte tratamente de slabire a circumferinței taliei, UCW Classic nu se bazează pe deshidratare pentru a-și atinge pierderea remarcabilă de centimetrii. De fapt, sunteți chiar încurajată să beți multă apă după tratament pentru a continua procesul de detoxifiere și pentru a vă ajuta să pierdeți mai mulți centimetri după ce ați părăsit salonul.

 1. Pot urma tratamentul de slăbire de mai multe ori?

Răspuns: Da, pentru a obține pierderi maxime în centimetri cu Universal Contour Wrap Classic, se recomandă un curs de trei tratamente și ar trebui urmat în interval de 7-10 zile. Pierderea de centimetri se acumulează, iar reducerea cirfumferinței taliei in medie pe parcursul întregului tratament de slăbire este de 25-30 cm.

 1. Cât ma voi bucura de aceste rezultate?

Răspuns: Reducerea taliei inițială de 15 cm este garantată 30 de zile, cu condiția să nu luați în greutate în acastă perioadă și să urmați instrucțiunile de îngrijire după procedură. Rezultatele pot dura mult mai mult în funcție de stilul de viață. Și puteți obține o pierdere chiar mai mare în centimetri, repetănd tratamentul de slăbire rapidă. Un curs de trei tratamente este recomandat pentru a obține o pierdere maximă în centimetri.

 1. După 30 de zile, dimensiunea taliei va crește la loc?

Răspuns: Stilul tău de viață are o influență foarte mare asupra păstrării sau creșterii dimensiunii taliei. Pentru unii oameni care duc viață destul de activă, sănătoasă, circumferința taliei nu poate crește la loc. De fapt, un singur tratament UCW Classic poate oferi un impuls moral pentru a începe imediat o viață mai sănătoasă și mai activă.

 1. Voi pierde in greutate cu Universal Contour Wrap?

Raspuns: Deoarece toxinele, mai degraba decat grasimile sunt eliminate in timpul procesului de tratament, orice pierdere în greutate va fi neglijabilă. UCW Classic este tratamentul garantat de pierdere de centimetrii care conturează și tonifică corpul, astfel încât, deși nu pierdeți greutatea, puteți scădea încă o dimensiune completă a rochiei după ce ați urmat 3 tratamente.

 1. Câte ședinte UCW pot urma?

Răspuns: Pentru a obține o pierdere maximă de centimetri, este recomandat un curs de trei tratamente, dar atâta timp cât fiecare tratament UCW este efectuat la cel puțin 7-10 zile distanță pentru a permite ca formulele și bandajele speciale de argilă să aibă efect complet, nu exista o limită sau restricții ale numărului de ședințe.  Deoarece rezultatele sunt atât de uimitoare, Universal Contour Wrap va deveni în curând o parte din rutina dvs. obișnuită de sănătate, frumusețe și slăbire, menținându-vă în forma pe care o meritați.

 1. Cât de des pot efectua tratamentul?

Răspuns: Pentru a obține o reducere a circumferinței taliei maximă în centimetri cu UCW Classic, se recomandă un curs de trei tratamente, luat la interval de 7-10 zile. Cu toate acestea, deoarece toți terapeuții UCW sunt instruiți să trateze fiecare client în parte și să lucreze cu dvs. pentru a vă asigura că obțineți rezultate maxime, vi se recomandă să fiți împachetată mai rar.

 1. Voi pierde centimetri doar transpirănd?

Raspuns: Nu. Pierderea de centimetri pe care o veți experimenta cu Universal Contour Wrap este rezultatul formulei de argilă și a tehnicilor de ambalare specială folosite in timpul tratamentului. Apa caldă și bandajele sunt folosite în procesul de împachetare pentru a face ca aplicarea să fie relaxantă și să creeze temperatura ideală pentru funcționarea lutului, dar nu pentru a induce transpirația și deshidratarea, spre deosebire de alte tratamente de înfășurare.

 1. Există efecte secundare frecvente la UCW?

Răspuns: Clasicul este un tratament puternic de detoxifiere, deci este important să beți multă apă timp de câteva zile după tratament. Dacă continuați să beți ceai, cafea și băuturi alcoolice de-a lungul unei zile „normale”, puteți descoperi că, după ce au fost retrase toxinele și impuritățile, este posibil să aveți o ușoară durere de cap. Dacă urmați instrucțiunile noastre de întreținere și beți multă apă încă după tratament și limitați consumul de cafeină și alimente grase, există puține șanse să apară efecte secundare.