Slabire rapida in Cluj-Napoca, cu Vacuslim48 sau Universal Contour Wrap?

Vacuslim48 si Universal Contour Wrap –  doua metode de scadere rapida in centimetri si diminuare a circumferintei taliei.  La Best Shape te consiliem cum sa o alegi pe cea potrivita pentru tine

In cadrul Centrul de Estetica Faciala si Corporala Best Shape promovam cu perseverenta un stil de viata sanatos. Acesta include:

 • Hidratare corespunzatoare,
 • Somn profund,
 • Hrana bogata in nutrienti naturali, de buna calitate
 • Respiratie completa
 • Miscare adaptata contextului personal
 • Relaxare profunda

Slabirea intensiva, diminuarea accelerata a circumferintei taliei si pierderea in cm sunt aceptate ca solutii de urgenta, atunci cand un eveniment important sau zilele de vacanta ‘’bat la usa” iar disconfortul psihic pe care ni-l produc micile noastre imperfectiuni poate declansa in organismul mai mult stres decat procedura de slabire in sine.

Cu procedurile de slabire intensive se pot obtine rezultate spectaculoase in cateva ore, iar efectele se pastreaza in timp, in cazul unei activitati hepatice corespunzatoare.

Articolul de fata isi propune sa evidentieze asemanarile si deosebirile dintre cele doua proceduri de slabire intensiva, diminuare a taliei si scadere in cm

pentru a va face alegerea mai usoara.

 

Zonele de tratament de slabit:

In protocolul standard al procedurii de slabire intensiva  Universal Contour Wrap -UCW este necesara  aplicarea feșelor cu argila pe intregul corp. In caz contrar efectul al procedurii poate fi afectat. Slabirea intensiva obtinuta prin procedura Universal Contour Wrap –UCW se bazeaza pe curatarea limfei si stimularea sistemului limfatic in intregul corp.

Ingredientele active continute in argila sunt absorbite in sistemul sanguin si cel limfatic. Argila are capacitatea de a chelatiza toxinele intalnite in cale. Astfel are loc cea mai blanda metoda de detoxifiere, toxinele fiind neutralizate inca din limfa, inainte de a ajunge in ficat. Ficatul si rinichii au in acest caz doar un rol de eliminare a rezidurilor.  Acesta este un aspect extrem de important in cazul persoanelor care se afla intr-un proces de slabire intensiva  si pot avea un ficat suprasolicitat.

In protocolul standard al slabirii intensive prin  metoda VacuSlim48 impachetarea se poate efectua si doar pe zonele cu probleme.

Conceptul VacuSlim48 consta in combiantia celor 3 terapii: cald-rece la care se adauga efectul de vid. Aceasta combinatie conduce ingredintele in profunzimea tesutului cutanat, unde are loc procesul de dezintegrare a grasimilor in materie energetica si reziduri. Materia energetica e pusa la dispozitia organismului pentru arderile metabolice iar rezidurile sunt purtate de lichidul limfatic catre viscere pentru eliminarea din organism

Timpul dedicat unui tratament de slabire rapida in Cluj:

Protocolul pentru slabire intensiva  Universal Contour Wrap totalizeaza un timp 4 ore in care sunt incluse:

 • 90 min pregatirea procedurii : incarcarea cuvei cu argila, feșe, apa + 60 minute necesare imbibarii temeinice a feșelor cu apa argiloasa.
 • 30 minute necesare efectuarii masuratorilor : 15 minute masuratori inaintea efectuarii tratamentului + 15 min la finalizarea tratamentului
 • 45 minute necesare aplicarii fașelor pe corpul clientei in conformitate cu conformatia corporala a acesteia
 • 60 minute timpul in care fesele actioneaza in profunzimea pielii
 • 15 minute pentru inlaturarea feșelor si curatarea surplusului

Deci, programarea unui tratament de slabire Universal Contour Wrap trabuie facuta cu suficient timp in avans astfel incat terapeutul sa poata aloca cele 4 ore procedurii

Protocolul pentru slabire intensiva VacuSlim48 prezinta avantajul de a nu necesita o pregatire speciala in avans. Timpul efectiv necesar parcurgerii protocolului Vacuslim48 este de 75 minute, in care sunt inscluse:

 • 30 minute efectuarea impachetarii conform protocolului strandard, inclusiv masuratorile inainte si dupa efectuarea tratamentului
 • 30 minute timp de actiune efectiva a tratementului in profunzimea straturilor pielii
 • 15 minute despachetare si efectuarea masuratorilor finale

Programarea unui tratament de slabire VacuSlim48 se poate efectua chiar si in aceeasi zi  – in cazul in care a aparut un eveniment ‘’surpriza” ce impune un look impecabil.

 

Estimarea rezultatelor tratamentului de slabit:

Masuratorile in tratamentul de slabire intensiva  Universal Contour Wrap UCW se realizeaza pe 12 circumferinte si se obtine o scadere de minim 15 cm adunati de pe toate aceste 12 circumferinte. Aceasta inseamna ca in talie si pe copase se pot pierde in medie aproximativ 2 – 4 cm. Masuratorile difera in functie de caracteristicile personale.

Masuratorile in tratamentul de slabire intensiva  Vacuslim48 se realizeaza pe 7 circumferinte si se obtin scaderi cu aproximativ 0.5cm pe circumferintele mici si aproximativ 2 cm pe circumferintele abdominale. Masuratorile difera in functie de caracteristicile personale.

 

Numarul de tratamente consecutive

Tratamenul de slabit Universal Contour Wrap-UCW se poate efectua  – in scopuri de sanatate si detoxifiere – ori de cate ori apar pe piele pete, acnee, alte impercetiuni ale pielii ce tin de estetica si sunt o manifestare a starii de toxicitate interna.

Ca procedura de slabire si remodelare corporala tratamentul de slabire intensiva  Universal Contour Wrap este recomandat a se repeta lunar.

Tratamentul de slabire rapida VacuSlim48 ofera rezultate positive de la prima aplicare. Pentru imbunatatirea rezultatelor si mentinerea lor timp indelungat se recomanda efectuarea lor la interval de 2-3 zile atata timp cat rezultatele de scadere in centimetri este una semnificativa. O medie a tratamentelor Vacuslim48 efectuate consecutive este de 6-12 sedinte.

Acestea sunt diferentele majore intre cele doua proceduri de slabire intensiva pe care le oferim in Centrul de estetica faciala si corporala Best Shape Cluj-Napoca.

Scopul acestui articol este de a faca mai usoara alegerea dvs: Vacuslim48 vs Universal Contour Wrap – UCW.

Incheiem prin a va aminti ca pe termen lung cele mai eficiente metode sunt cele in care rezultatele se obtin treptat si au in vedere stimularea organismului si reacomodarea lui cu obiceurile sanatoase.